Jdi na obsah Jdi na menu
 


Po letošní úspěšné sezoně, kdy Meziboří obsadilo 3. místo ve 2.NHbl SZ se tvoří tým pro nadcházející sezonu 2008/2009:

    Máme zprávy, že nejlepší střelec týmu a celé ligy, druhý v kanadském bodování ligy (26+4) Pavel Legeza zpochybnil své další působění u týmu. Podle jeho slov už má nejlepší hokejbalová léta za sebou a přemýšlí o konci kariéry. V jeho stopách se pravděpodobně vydá i jeho starší bratr Petr (nejlepší nahrávač ligy se 17 asistencemi). 

    Zatím nevíme, jak je to s další budoucností Milana Krále a Miroslava Horňáčka, dvou základních kamenů obrany.

    Změnu zaznamená i vedení týmu. Miroslav Horňáček se vzdává své funkce vedoucího týmu, jeho nástupce Ondřej Hausl s pomocí Karla Linharta má před sebou těžký úkol. Musí přes červenec a srpen vybudovat opět konkurenceschpný tým, který by opět bojoval o horní příčky tabulky.  Jejich cílem je tým především omladit a přivést posily. Už teď je jasné, že to bude velice obtížné. Idální by bylo, kdyby byli k dispozici 2 brankáři, 9 útočníků a  4 obránci. 

    Meziboří utrpělo citelnou ztrátu v útočných řadách!!! Pravděpodobně se mu rozpadne elitní útočná formace. Petr Polák (v sezoně odehrál 7 zápasů a zaznamenal 6 bodů za 5 góly a 2 asistence) , který přišel na hostování z HBC Pento Most a odehrál druhou půlku sezony tým opouští. Připravovalo se jednájí se zástupci Penta o jeho dalším působení, ovšem jak jsem se dověděli, tak Petr odlétá na rok do Anglie. Dále se objevují informace o možném přestupu Lukáše Varníčka do Teplic. Lukáš Varníček patřil po celou sezonu k tahounům týmu, odváděl spousty černé práce, pro tým dejchal, což dosvědčuje i počet jeho trestných minut (52). V sezoně zaznamenal 17 bodů (6+11). Z elitního útoku by měl zůstat pouze Karel Linhart. Doufejme, že se dokáže včas zotavit ze svéto zranění (přetrhané vazy v kotníku) a že ho to nebude omezovat v jeho další hokejbalové kariéře. Linhart je 3. nejproduktvinějším hráčem týmu uplynulé sezony  (ze 17 zápasů 18 bodů za 11 gólů a 7 asistencí). Zde se také chystá jednání o hostování na další sezonu z týmu HBC Penta Most.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář